PROIECT ETWINNING-LET’S CREATE OUR RECYCLING MUSEUM

Produsul final îl reprezintă un muzeu virtual cu obiecte realizate din materiale reciclabile:

https://www.artsteps.com/view/60b79c8fcf79dfc07fdb7d5c?currentUser

Pe parcursul derulării proiectului, elevii au realizat diferite produse:

https://www.facebook.com/Turkeyletscreateourrecyclingmuseum/

S-a acordat Certificatul de Calitate pentru proiectul LET’S CREATE OUR ‘RECYCLING MUSEUM’ .

S-a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning „LET’S CREATE OUR ‘RECYCLING MUSEUM’ „.

Aici e mesajul primit de la Echipa Etwinning…….

From: „info@etwinning.net” <info@etwinning.net>

To: „ioana633@yahoo.com” <ioana633@yahoo.com>

Sent: Thursday, October 28, 2021, 06:01:29 PM GMT+3

Subject: Certificatul European de Calitate

Stimată(e) IOANA FEDELES,

Felicitări! Şcoala dumneavoastră a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning „LET’S CREATE OUR ‘RECYCLING MUSEUM’ „. Astfel, eforturile dumneavoastră, ale elevilor şi şcolii în care activaţi au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european.

Ca urmare, veţi primi un certificat pe care-l puteţi afişa pe site-ul dumneavoastră şi, de asemenea, etala la loc de cinste în şcoală. În plus, proiectul dumneavoastră va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net.

Încă o dată, felicitări pentru reuşita dumneavoastră şi sperăm să ne putem întâlni la una dintre manifestările eTwinning din acest an.

Cu respect,

eTwinning Team

În perioada martie – iunie 2021 școala noastră participă la proiectul internațional eTwinning, în colaborare cu unități școlare din România și Turcia, proiect ce are ca scop conștientizarea necesității activităților de reciclare și reutilizare a deșeurilor din hârtie/ carton, textile, plastic. Partenerii din cele două țări participante au avut o primă întâlnire online, activitățile propuse fiind un bun prilej de cooperare între elevii aparținând unor culturi diferite, de a-și exersa limba engleză, abilitățile digitale. La finalul activităților se va realiza un muzeu virtual cu produsele realizate de elevi.

Link-ul proiectului este https://live.etwinning.net/projects/project/283842